Informasjon

Stand i Måløygata

Skroll videre for mer informasjon

Ildsjelprisen 2024

Vi kårer årets ildsjel i år også. Skroll videre for informasjon og nominasjon

Opptog

Skroll videre for mer informasjon

Ønsker du å ha stand i Måløygata?

Vi ønsker å fylle sentrum med et variert innhold av ulike aktører som har stands. Her kan du selge mat, souvenirer eller andre varer.

Trykk på knappen under for å registrere deg, så tar vi kontakt for nærmere avklaringer.

Ildsjelprisen 2024

En ildsjel er en som utmerker seg i lokalmiljøet på en beundringsverdig måte. Dette er en pris Måløydagene er stolte over å kunne gi ut og håper dere tar dere tiden til å nominere den dere mener fortjener årets pris.

Det er en stor glede å få muligheten til å sette litt ekstra pris på enkeltindivider er som gjør det lille, men ekstremt verdifulle, ekstra uten å ofre en tanke.

En ildsjel er en som brenner for en enkeltsak eller flere, en organisasjon, forening, festival ect. som uten tvil viser igjen i lokalmiljøet. Det er med stor ære at vi deler ut denne prisen lørdag 29.juni i hovedteltet kl. 21.

Opptog gjennom Måløygata

Måløydagene har en god gammel tradisjon om opptog. Opptoget går ut på å vise fram sin beste side, hvor et hvert lag, organisasjon, bedrift, vennegjeng, ect. kan melde seg på. Opptoget er åpent for alle, og hver og en kan melde seg på.

Opptoget starter i gate 1 ved Thon Partner Hotel Måløy, og stopper på Torget – her får en muligheten til å vise seg frem for et myldrende folkeliv. Det beste innslaget vinner en sjekk på 5000,- som Måløydagene stolt deler ut!

Praktisk informasjon

Mer info kommer